Campanii


“Romani pentru Romani” cu Razvan Constantin MURARIU,

Lions Club Millennium din Bucuresti & Symbol TV

SUSTINEM

Proiectul “Lumina din Suflet”

Campania pentru strangerea de fonduri in vederea
 construirii ” Centrului Social si de Reabilitare pentru Nevazatori” din Romania – CSRN

Cont: RO85PIRB4203701290004000 deschis la Piraeus Bank

 

“Romani pentru Romani” cu Razvan Constantin MURARIU

IN DIRECT LA SYMBOL TV – EMISIUNE LIVE PE INTERNET LA www.symboltv.ro

In fiecare saptamana Razvan Constantin MURARIU aduce in fata dumneavoastra oameni de calitate, oameni de succes, specialisti in domeniile lor de activitate, care va aduc solutii la problemele de zi cu zi. Din diverse domenii cum ar fi management, arhitectura, medicina, economie, sport si altele, Razvan Constantin MURARIU gaseste impreuna cu invitatii sai partea practica a ideilor si dezbate modul in care acestea ar putea fi aplicate in societate.

O latura importanta a acestei emisiuni sunt campaniile de caritate. Aducem in fata nevoia de ajutor si empatie a celor cu necesitati de urgenta. In aceste momente  se desfasoara Campania “Lumina din Suflet” pentru construirea “Centrului Social si de Reabilitare pentru Nevazatori” din Romania – CSRN si actiunea pentru ajutorarea spitalului de copii Nicolae Robanescu.

Intreaga echipa a emisiunii, lucreaza voluntar pentru realizarea acesteia, motivati de ideea de a aduce, promova si sustine caritatea, calitatea si valorile si bunul simt in tara noastra.

“Romani pentru romani” in direct la SYMBOL TV este o emisiune de seara usor de digerat cu multe idei si fara politica.

EMISIUNE LIVE PE INTERNET LA www.symboltv.ro